-

Вараський інклюзивно- ресурсний центр інформує, що 2 квітня у всьому світі щорічно поширюють інформацію про проблему аутизму. Аутизм – це вроджений розлад розвитку, який залишається з людиною на все життя. Людям з аутизмом складно висловлювати свої емоції так само, як іншим, і вони можуть зазнавати труднощів у соціалізації. За даними організації Autism Ukraine, з аутизмом народжується приблизно кожна сота дитина в світі. Кожна дитина може бути такою, якою вона є. Кожна дитина унікальна. Кожна дитина цінна. #ІРЦ#Вараш#аутизм#залишайсявдома

2 коментарі до “Вараський інклюзивно- ресурсний центр інформує, що 2 квітня у всьому світі щорічно поширюють інформацію про проблему аутизму. Аутизм – це вроджений розлад розвитку, який залишається з людиною на все життя. Людям з аутизмом складно висловлювати свої емоції так само, як іншим, і вони можуть зазнавати труднощів у соціалізації. За даними організації Autism Ukraine, з аутизмом народжується приблизно кожна сота дитина в світі. Кожна дитина може бути такою, якою вона є. Кожна дитина унікальна. Кожна дитина цінна. #ІРЦ#Вараш#аутизм#залишайсявдома”

  1. Добрий день. Прохання видалити нашу листівку “2 квітня”. Або виставити її з нашим логотипом і контактною інформацією. Заздалегідь дякую!

    1. Штрик Тетяна :

      Доброго дня, видалили!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *