-

#Місяць_поінформованості_про_синдром_ Дауна

Жовтень – особливий місяць для батьківської спільноти, які виховують дітей із синдромом Дауна адже у жовтні відзначається Всесвітній місяць поінформованості про синдром Дауна.

Ми вирішили саме зараз провести опитування батьків дітей з СД, щоб з’ясувати, з якими проблемами вони найчастіше стикаються, яких послуг потребують діти. А потім, за допомогою цього дослідження, розповісти про це загалу і таким чином збільшити обізнаність громадськості про життя дітей з СД та їхніх родин в Україні. До того ж, озброївшись результатами опитування, ми зможемо удосконалити нашу роботу, а також запустити нові проєкти, що позитивно вплинуть на якість життя людей з СД в нашій країні.Опитування є повністю анонімним, результати будуть використані тільки в узагальненому вигляді.

Закликаємо батьків дітей з СД долучитися до опитування! Заповнити анкету можна тут: https://cutt.ly/ighNJnOДрузі, будемо вдячні вам за репости!

А також за поширення інформації про опитування серед ваших знайомих, які є батьками дітей з СД. Чекаємо на ваші анкети! А ви очікуйте результатів опитування!

#ВБОДаунСиндром

#Місяць_поінформованості_про_синдром_Дауна

Взято: https://www.facebook.com/downsyndrome.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *